We put the shack in ramshackle



Old Vermont houses are known for their quirks, including living spaces that have expanded beyond the squareness of a typical room. For this project, we were charged with creating some kind of shelving to max-out the storage space that was both on top of a filing cabinet and underneath an angled roof/wall.

To make the design fit into the narrow gap where modern European meets old yankee, we hit our usual favorite spot - the scrap heap. Several awkward off-cuts of plywood were chosen to balance between intended and incidental.


To unify the different types and sizes of ply, the shelf unit was painted.



Once dry, it was test-fitted in place (note the color change under different lighting).


An ideal nestle into its new home.


It will dry (unused) for a couple of weeks, when it will return to the shop for vinyl.